GamingReview

GamingReview
 
 

Τα ειδικά γεγονότα του ταράνδου θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν την αποξήρανση της κοιλάδας του thunderclap

Η κοιλάδα και το Lois Lamkin, αυτό Oregonians στον τομέα του ταράνδου μέχρι τρεις δεκαετίες έχουν, καταλαβαίνουν πώς το χιόνι μπορεί να δαγκώσει στις τύχες της χαρτοπαικτικής λέσχης.

Κάποιος μένει απών αυτοί το παρελθόν.

Τώρα, ο χειμώνας που έρχεται ανακαλύπτει δεύτερο eyetooth: το νέο εξωτερικό μυστήριο χαρτοπαικτικών λεσχών της κοιλάδας του thunderclap, που προσφέρει μια εναλλακτική λύση του παιχνιδιού όταν το Lamkins και οι χιλιάδες δεδομένου ότι βλέπουν τα σύννεφα της θύελλας στη σειρά βουνών.

Η Lamkin κοιλάδα, 70, επιμένει ότι αυτός και η σύζυγός τους θα σφυρηλατούσαν την ανάφλεξη -- με μια ανασχετική συσκευή.

"κρατά για να προέλθει ειδικός από τα γεγονότα. Το κλειδί για την επιτυχία του είναι δραστηριότητες, "είπε ενώ τα ζευγάρια Tillamook ενυδάτωσαν επάνω στο γεγονός των δονήσεων της οδού του Σαββατοκύριακου τελευταία στον τάρανδο.

Οι νευρικοί χειριστές της χαρτοπαικτικής λέσχης λένε ότι είναι το μυστικό στην επιβίωση. Εντούτοις, η προοπτική των χιόνι-φοβησμένων τουριστών που η στροφή 80 από ένα κράτος σε ένα άλλο ένα στην κοιλάδα του thunderclap και άλλων φυλετικός-υπάρξοντων χαρτοπαικτικών λεσχών ακονίζει μόνο συλλογικός το angst του.

"είμαι πολύ υψηλή ανησυχία," εν λόγω στον ψαρά της γάτας, προ!ιστάμενος μιας κύριας διεύθυνσης σε Boomtown σε Verdi στα δυτικά του ταράνδου. "πρόκειται να είναι επτά ανθεκτικοί αυτοί, οκτώ μήνες ενός τρόπου να σκάψει με σκαπάνη. Δεν προσέχω μπροστά το χειμώνα, αλλά θα τον παλεψουμε."

Οι βόρειοι χειριστές της χαρτοπαικτικής λέσχης της Νεβάδας τους αναγνωρίζουν θα χάσουν "υπέθεσαν τις ημέρα-ωθήσεισ" που προσέχουν για να παίξουν μόνο μέχρι μερικές ώρες χωρίς πίστη καθόλου έναν χαρακτηριστικό.

"δεν υπάρχει κανένας λόγος κύριων τεσσάρων ή πέντε ώρες για να ρίξουν του ενός περισσότερο μια λαβή," είπαν τη Bluth απόσταση, ιδιοκτήτης του πόρου της θερμίδας Neva στα σύνορα του Βορρά της λίμνης Tahoe.

Αλλά η μάχη αναφλέγεται για να εξαπατήσει εκείνων που ψάχνουν το ένα περισσότερο μια αφθονότερη εμπειρία πέρα από το πάτωμα της χαρτοπαικτικής λέσχης. Πολλά χαρακτηριστικά λένε ότι αναγγέλλουν επιθετικότερα σε αναμονή για το χειμώνα έπειτα.

"κάνουμε την εργασία μας να κόψει για μας," εν λόγω Gary Carano, προ!ιστάμενος μιας κύριας διεύθυνσης της χαρτοπαικτικής λέσχης του ασημιού του πόρου της κληρονομιάς στον κεντρικό τάρανδο. "η ερώτηση $64 ήταν τι θα συνέβαινε στο άνοιγμα της κοιλάδας του thunderclap. Τώρα η ερώτηση $64 είναι τι θα συμβεί πότε το χιόνι πετά.

"τον σκεφτήκαμε εμείς είμαστε ένα άλλο χτύπημα; Ελπίσαμε ότι θα συμβούν αυτός ο χειμώνας. Αλλά το χτύπημα που έχουμε πάρει μέχρι τώρα δεν είναι τόσο κακό όσο καθένα προβλεφθέν."

"ελάτε ακίνητοι άνθρωποι"

Ακόμα και επομένως, οι πρόωρες επιστροφές δεν ζωντανεύουν. Η βαριά παραγωγή των χαρτοπαικτικών λεσχών του νομού Washoe "έπεσε 5.6 percents τον Ιούλιο, ο πρώτος πλήρης μήνας της λειτουργίας για την κοιλάδα του thunderclap.

Οι παρατηρητές λένε ότι καταδεικνύει τη χαρτοπαικτική λέσχη, με 1.906 μηχανές αυλακιού και 100 πινάκων καρτών, και άλλοι σε βόρεια Καλιφόρνια διασκεδάζουν την επιχείρηση μακριά από τη Νεβάδα.

Εκείνη η θέληση της τάσης επιταχύνει μόνο τον ανατολικό χειμώνα, δημιουργεί Ken Adams, αναλυτής του παιχνιδιού του ταράνδου.

"όταν εχιόνισε στο παρελθόν, σήμανε μόνο μια κλειδωμένη απαίτηση," Adams αυτό. "τώρα φαίνεται ότι... χάνεται από το οποίο δολάριο πάντα. Μπορείτε κυριολεκτικά να είστε με τον τρόπο σας στη Νεβάδα και η άποψη, "τελειώνει σε μας να πάει να βρυχηθεί την κοιλάδα." "

Ακόμα και επομένως, οι χειριστές του ασημιού του κράτους λένε, εκείνοι οι φορείς δεν θα λάβουν για να δοκιμάσουν ολοκληρώνουν τις βόρειες προμήθειες της Νεβάδας με τις δραστηριότητες που έχουν το βραδυνό, υπαίθρια, φιλοξενία όπως προς τις στο κέντρο της πόλης συναυλίες και -- Carano επιμένει -- τα αφθονότερα αυλάκια και τους πίνακες.

"ελπίσαμε ότι γίνονται οι ημέρα-ωθήσεις αφότου λαμβάνουν τα χτυπημένα κεφάλια του μέσα εκείνων των χαρτοπαικτικών λεσχών που σφίγγονται," αυτός είπαν. "δεν θα κάνουν τα χρήματα που θα κερδίσουν στον τάρανδο."

Αλλοι τοποθετούνται βασισμένος στις δυνάμεις τους, και κάποιο ομαλό downplay η πτυχή παιχνιδιών.

"είναι ένα θέμα ενός καλύτερου προϊόντος," είπε το NG του barney, ο ιδιοκτήτης του λουτρού του ξενοδοχείου της Σιένα και της χαρτοπαικτικής λέσχης στον κεντρικό τάρανδο. "το προϊόν μας φαίνεται όπως καλύτερα -- ένα ξενοδοχείο του boutique για τους πελάτες της επιχείρησης, με το λουτρό και τα τρόφιμά μας και το ποτό.

"τι βλέπουμε αυτή είναι ότι ερχόμενοι ακίνητοι άνθρωποι. Το παιχνίδι είναι κάτι που παίρνει το χρόνο να καθιερώσει."

Στη λίμνη του Βορρά Tahoe, ο πόρος της θερμίδας Neva αγγίζει επίσης στο trompeta τις θελκτικότητές του.

"επικεντρωμένος εκ νέου οκτώ έτη πριν, έκοψα το μέρος posteriora του παιχνιδιού," Bluth αυτό. "πληρωμή nonadvance το επιτήδευση. Δεν πηγαίνουμε περισσότερο μετά από την παραδοσιακή επιχείρηση της χαρτοπαικτικής λέσχης."

Στα σύνορα του νότου, η λίμνη Tahoe Harrah και η χαρτοπαικτική λέσχη του πόρου Harveys του χαρακτηριστικού της αδελφής ασκούν την τραπεζική δραστηριότητα σε μια εκτενή βάση δεδομένων σωματειακή του σχεδίου και το συνολικό πρόγραμμα σας τα αντισταθμίζει βασισμένα στο παιχνίδι της χαρτοπαικτικής λέσχης, με να επεκταθεί βραβείων των ελεύθερων γευμάτων να απελευθερωθούν οι διακοπές, για να ενθαρρύνει την επιχείρηση.

"είναι η σπονδυλική στήλη των προσπαθειών εμπορευματοποίησής μας," εν λόγω στον προ!ιστάμενο μιας κύριας διεύθυνσης Joe Hasson. "γλιστρήσαμε για να εκμεταλλευθούμε σε μας όλων που του παρόμοιου τρόπου έχουμε πάντα."

Στη χαρτοπαικτική λέσχη και το χρυσό ο πόρος του ξενοδοχείου του Φοίνικας, τα νεώτερα βασικά χαρακτηριστικά του κεντρικού ταράνδου, αστικοί υπάλληλοι σκέφτεται ότι η διάθεση του πατώματός του του παιχνιδιού θα διαφοροποιήσει.

"μπορείτε να δείτε όλα," εν λόγω στον προ!ιστάμενο μιας κύριας διεύθυνσης Barry Joannides. "στις χαρακτηριστικές χαρτοπαικτικές λέσχες, κάνετε ότι οι γωνίες και οι σχισμές και εσείς χάνουν τους ανθρώπους.

"μπορούμε να παγιώσουμε και να συνεργαστούμε... αποτελεσματικότερα με λίγους υπαλλήλους... το χειμώνα."

Συνθήκες του χειμώνα "μια ανησυχία"

Τα χαρακτηριστικά των οποίων γεγονός-βαρύ καλοκαίρι beneficνese ρενο- Chispearon ειδικό ότι οι μήνες ασκούν την τραπεζική δραστηριότητα σε ένα ισχυρό πρόγραμμα της σύμβασης για να βοηθήσουν να ρίξουν τους με τον κρύο σταθμό επόμενο.

"διοργανώσαμε μερικά καλά ειδικά γεγονότα, και ελπίζουμε ότι βοηθά να πάρει προηγμένος σε μας," Beth Cooney εν λόγω, εκτελεστικός διευθυντής της εμπορευματοποίησης στο ψήγμα Juan Ascuaga στους σπινθήρες.

Οι συμβάσεις είναι κρίσιμες στον πόρο της χαρτοπαικτικής λέσχης Atlantis στον τάρανδο του νότου, μέσω της οδού του κέντρου συμβάσεων ρενο- Chispean.

"αυτός ο χειμώνας εξαρτάται πολύ από πόσες συμβάσεις έχουμε," αυτό είπε σε Juan Farahi, CEO του πρώτου σπιτιού του Atlantis, η χαρτοπαικτική λέσχη και ο πόρος Α.Ε. του μονάρχη. "αυτός είναι porquι αυτό είναι τόσο ουσιαστικός που διατηρήσαμε την επιχείρηση εδώ. Έχουμε κάνει επιθετικότερος στα τέταρτα από γέμισαν."

Αλλά ο χειμώνας δεν είναι χαρακτηριστικά μια ισχυρή περίοδος σύμβασης, εν λόγω Deanna Ashby, ο εκτελεστικός διευθυντής της εμπορευματοποίησης στην αρχή ρενο- Chispea της σύμβασης και της επιχείρησης.

ο "χειμώνας είναι προφανής μια ανησυχία," είπε. "ψάχνουμε κάθε κομμάτι της επιχείρησης ευρείας."

Μέχρι τώρα, είπε τη ληστεία του Enriquez, εκτελεστικός διευθυντής RSCVA των πωλήσεων, του RSCVA και της κοινότητας των βασίζοήσουν ξενοδοχείων σε μια αύξηση περισσότερων από 100.000 νυχτών της περιοχής για το χειμώνα που έρχεται έναντι με τον περασμένο χρόνο. Μια νύχτα της περιοχής είναι μια περιοχή που καταλαμβάνεται για μια νύχτα.

Παιχνίδι Hαgalo περισσότερο από

Το κλειδί για την επιβίωση ενάντια στις ινδικές χαρτοπαικτικές λέσχες προσφέρει στους τουρίστες περισσότερες επιλογές να έρθει στη Νεβάδα, ο εν λόγω Ferenc Szony, CEO των άμμων αντιβασιλέων, ιδιοκτήτης regency των άμμων στον κεντρικό τάρανδο.

"δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι όπως το λόγο εδώ," Szony αυτό. "εάν κάποιος επιθυμεί απλά να είναι σε θέση μακριά να παίξει, θα τους χάσουμε ακόμη και όταν δεν χιονίζει. Πρέπει να διατηρήσουμε τα χαρακτηριστικά μας φρέσκα."

Η άποψη σχετικά με Lamkins δεν έρχεται στον τάρανδο μόλις να παίξει. Σκεφτείτε ότι η έλξη της περιοχής μακριά από τις χαρτοπαικτικές λέσχες είναι σωστή όπως μεγάλο μιας αποξήρανσης.

"noncare που κάνει αυτές τις χαρτοπαικτικές λέσχες Ινδός. Δεν είναι τάρανδος, "εν λόγω Lois Lamkin. "δεν υπάρχει καμία μια άλλη θέση όπως τον. Η ευκολία, εσείς δεν χρειάζεται ένα λεωφορείο για να λάβει γύρω."

Παιχνίδι επάνω στις δραστηριότητες, κοιλάδα Lamkin αυτό. Οι ασφάλειες, οι μήνες του καλοκαιριού φορτώνονται με τα ειδικά γεγονότα, αλλά υπάρχει χρυσός του τουρισμού που θα εξαχθεί το χειμώνα, επίσης.

"δεν μπορείτε να έχετε ορισμένα εθνικά πρωταθλήματα κατηγορίας εδώ του αριθμού κάνοντας πατινάζ" ζήτησε.

Ψάξτε τις φυλετικές χαρτοπαικτικές λέσχες για να πάρετε τις σημειώσεις για τον τρόπο με τον οποίο αποκρίνεται Νεβάδα, άλλοι προειδοποιούν, προμηνύοντας ακόμη και το ένα περισσότερο ένας ανθεκτικότερος ανταγωνισμός έπειτα.

"δύο και ένα μισά έτη πριν, οι ινδικές χαρτοπαικτικές λέσχες ήταν μια ευχάριστη θέση που παίζει, αλλά οι χαρτοπαικτικές λέσχες της Νεβάδας δεν ήταν ίσες που," εν λόγω στον απολογισμό Henderson, τις πωλήσεις και το διευθυντή της εμπορευματοποίησης στο πανδοχείο της κοιλάδας Carson σε Minden. "τώρα, τα αυλάκια είναι ίσα, σύστημα σηματοδότησης ίσο, οι ήχοι είναι ίσοι. Η αίσθηση του συνόλου, είναι όπως την ύπαρξη σε μια από τις χαρτοπαικτικές λέσχες μας.

"τώρα προσέξαμε όλα και λέμε ότι είναι μια πιό μακροχρόνια ΕΓΚΡΙΣΗ για να μην πει από εργάζεται πάντα στο παρελθόν. Κρατά τη δημιουργική ροή χυμού, και αυτός είναι σε όποια είναι ανατολική επιχείρηση όλα."

Ο εν λόγω Adams εξαρτάται πολύ από την αβέβαιη οικονομία Καλιφόρνιας, και πώς το κράτος λύνει το δημοσιονομικό έλλειμμά του $38 δισεκατομμύριο και ένα πρώτη κυβερνητική εκλογή της μνήμης.

"αυτός ο χειμώνας είναι ανήσυχος σε με περισσότερο από οποιοιδήποτε αυτό έχουμε κάνει στο μέτωπο," είπε. "τουλάχιστον ξέρουμε την πραγματικότητα της κοιλάδας του thunderclap. Θα αρχίσουμε πιθανώς να το βλέπουμε με πρώτα χιονισμένος."

Links Directory | free bingo on line
Close